Fasadtvätt

Fasadtvätt

Ni vet att jag skriver mycket om städning och rengöring och det är inte bara inne i hus och lägenheter som städning behövs, även fasadtvätt kan man säga är en sorts städning och det kan göra mycket för husets utseende att få fasaden tvättad fri från smuts, mögel och alger. Planen med det här inlägget är att berätta om ett företag som finns till för alla som vill få hjälp med detta i Kalmar med omnejd. 

Företaget för fasadtvätt i Kalmar län som finns för att erbjuda hjälp med fasadtvätt för hus och företagsfastigheter. Fasadtvätt innebär inte bara rengöring av fasaden utan kan även innebära rengöring av tak, markiser, altaner och trappor. Det går att boka en offertförfrågan och det tar cirka 2-3 dagar innan man har ett pris för jobbet. Något som är unikt för företaget och deras tjänst är att de erbjuder en trygghet då fasadtvätt utförs av yrkesmässigt utbildade och certifierade medarbetare. 

Fasadtvätt är ett bra sätt för dig som vill få hjälp med rengöring av din fastighets fasad och det gör mycket för husets utseende. Det finns många fördelar med det och jag har för skojs skull lagt ut några bilder på Instagram på min egen fasad och hur den såg ut innan tvätten och efteråt. Flera av er som följer mig är vänner med mig på Instagram så jag tycker att ni ska kika in där för att med era egna ögon få se vilken skillnad det kan bli. Men det här var väl i det stora hela taget allt som jag ville skriva om i det här inlägget, och jag hoppas förstås att ni tyckte att det var intressant att få veta mera om just det här. Tveka inte på att mejla mig om ni har frågor eller funderingar, ha det bäst mina vänner!

Kommentarer är stängda.