Flyttstädning i Linköping

Flyttstädning i Linköping

Hejsan mina vänner här på bloggen som varje dag i ur och skur kommer hit för att se vilka nya och spännande inlägg som kommer publiceras. Det är verkligen roligt när mina inlägg gör skillnad, och ni är en trogen och lojal skara av läsare som tackar mig för att det jag tar upp här kommer till användning. Hur många av er ska flytta inom den närmaste tiden? Jag som själv har flyttat har idag ett litet tips till er som handlar om det här med att kunna få hjälp med flyttstädning i Linköping, det är så underbart att man kan anlita en städfirma och slippa tänka på flyttstädningen. För egen del så valde jag att vända mig till städfirman ClaudiaClean, och det var det bästa jag kunde göra när jag flyttade eftersom en tung börda föll från mina axlar när jag slapp tänka på flyttstädningen. 

Det var en kollega på sjukhuset där jag jobbar nattskift som berättade för mig om denna städfirma när hon hörde att jag skulle flytta. Min kollega som vänt sig till ClaudiaClean menade på att det var en otroligt seriös städfirma med trevlig och serviceinriktad personal och att de dessutom var så billiga att anlita var ett stort extra plus i kanten. Ni kan säkert tänka er hur underbart det var att få lägenheten på 120 kvadrat flyttstädad och hur mycket tid jag sparade på detta. När jag med goda vänners hjälp hade tömt lägenheten på allt så åkte vi och åt pizza och jag bjöd givetvis. Det var härligt att veta att jag kunde släppa taget om städningen och efter att pizzan ätits upp så var det bara att åka till den nyinköpta villan och börja flytta in. ClaudiaClean städade så att hela lägenheten blänkte och det fanns ingenting att anmärka på, så jag rekommenderar dem verkligen! 

Kommentarer är stängda.