Hemstädning på Tyresö

Hemstädning på Tyresö

Du kanske har tröttnat på att städa och känner att det är dags att ta hjälp av en professionell städfirma? I så fall så har jag en bra rekommendation på en städfirma på Tyresö som jag själv vänder mig till en gång i veckan för hemstädning.

Jag heter Katarina och är 45 år och har två barn. Jag jobbar heltid som läkare på Södersjukhuset och har ett hektiskt schema. Att hinna städa hemma är inte alltid enkelt, särskilt inte när man har småbarn. Dessutom vill jag gärna ha ett välstädat hem, då jag trivs bäst i en ren miljö. Efter en lång arbetsdag vill jag inte ta fram dammsugaren och skurmoppen det första jag gör och då är det skönt att kunna luta sig tillbaka och slappna av i ett välstädat hem. Men det blir ju inte välstädat av sig självt utan det krävs att man som i mitt fall anlitar en städfirma. Innan jag fann just den här firman hade jag testat ett par andra men de var inte så bra, så jag hade nästan gett upp hoppet när jag fick tipset av en kollega att vända mig till just denna städfirma på Tyresö och det var en fullträff!

De anställda är väldigt trevliga, duktiga och pålitliga. Jag har aldrig haft några problem med att de inte kommer eller att de gör ett dåligt jobb. Tvärtom, jag är alltid nöjd med det arbete som de utför och det blir alltid rent och snyggt! Jag kan varmt rekommendera dem.

Förutom detta så är det också en skötselplanering som de gör tillsammans med kunden. Det innebär att man får exakt veta vad som ska göras i vilken ordning, så man slipper springa runt och testa olika rengöringsmedel för att se vad som fungerar bäst på olika ytor. Detta är verkligen ett stort plus!

Kommentarer är stängda.