Målare i Haninge

Målare i Haninge

Hej på er monsterdiggarna, igår skrev jag om städning och rengöring och det ska nu bli ett annat slags inlägg om något jag inte skrivit om innan, men å andra sidan så är det första gången som jag vänder mig till en målare i Haninge som ni kan läsa mer om här. Jag ville ha ny färg på väggarna och nya tapeter då hon som bodde i lägenheten före mig hade rökt inomhus. Eftersom jag bor i en bostadsrätt så måste jag stå för målning och tapetsering själv och jag bestämde mig för att vända mig till en målare i Haninge som jag fått som tips av styrelsen i föreningen och företaget som jag pratar om heter KS Måleri. 

Det är ingen höjdare när folk röker inne och i min lägenhet luktade det surt av rök och det var nikotingult i taket och för att få det fräscht igen räckte det inte med ett lager färg och nya tapeteter, nej, det krävdes målning med spärrfärg för annars skulle aldrig röklukten försvinna. Nu luktar det nymålat hemma och inte minsta spår efter röklukt och jag är så tacksam till KS Måleri och att styrelsen tipsade mig om dem. Det är förstås ingen slump att det är så många i både min förening och i många andra föreningar har vänt sig till just dem och detta är ett pålitligt, seriöst och inte desto mindre prisvänligt alternativ när det kommer till målare i Haninge med omnejd och jag vill nu att ni alla som följer mitt liv här på bloggen och som behöver anlita en målare kommer att kontakta detta företag, för de kommer att ge er lysande resultat som ni kan glädja er åt i många år. 

Kommentarer är stängda.