Renovering i Åmål

Renovering i Åmål

Hej alla mina läsare och välkomna tillbaka. Jag har skrivit för en stund sedan ett inlägg om en städfirma och det har redan rasslat till nere i kommentarerna där ni tackar mig för tipset. Nu kommer det bli ett nytt inlägg där jag tipsar er om ett företag, fast i en helt annan bransch. Jag ska skriva om ett företag som kan finnas till för er i Åmål som behöver hjälp med en renovering.  

Jag har själv vänt mig till ett företag som heter BP Byggtjänst AB och de har sett till att renovera min villa så att det blev ett helt annat hus. Jag känner mig så nöjd och framför allt så var hantverkarna duktiga och fick gjort renoveringen helt och hållet utifrån mina önskemål och behov, och detta gör såklart att jag vill skriva ett inlägg om dem med en rekommendation till er att anlita dem ifall ni behöver hjälp inom renovering i Åmål med omnejd. BP Byggtjänst AB är ett företag som prioriterar kundservice väldigt högt, och nöjda kunder får man om man ser till att vara lyhörd för sina kunders förutsättningar, önskemål och behov och dessutom är trevliga. Jag kände att personalen hade en rak och tydlig kommunikation med mig från början till slut så att det slutgiltiga resultatet blev så som jag hade önskat.

Jag är så glad att jag valde att anlita just detta företag, och det känns roligt och viktigt att skriva detta inlägg eftersom jag vill att det ska vara enkelt för er att veta om till vem ni kan vända er till när det kommer till just detta med renovering här i Åmål. Även ni som behöver annan bygghjälp, till exempel en tillbyggnad, hjälp med något snickeriarbete eller vill skaffa ett garage eller en carport kan få denna hjälp av BP Byggtjänst AB. 

Kommentarer är stängda.